Sunday, January 17, 2010

membebel

aku tgh boring gle ni. nak wat repot tp asek tertangguh je dek tade idea2 yg bernas utk diterjemahkan ke dalam ayat berbahasa inggeris.

sudahnye aku pon bace la blog kekasih n memember aku. menarik gak post diorg.

last skali bile da boring sgt aku bc blog aku sndiri. pastu bru la aku perasan blog aku ni boring gle kalo nk banding dgn blog org lain. adekah aku seorang yang boring?

yaaa setelah berfikir panjang aku mendapati aku mmg seorg yg boring. kenape? sebab aku sndiri pon slalu je boring. bile dah tak tau nk buat ape aku jd boring. ye la takde bnda nk buat.

ye ke takde bnda nk buat? mane bole mcm tu...........dlm dunia ni byk je bnda bole dibuat. slagi kte idup slagi tu la ade bnda nk dibuat btol tak?

kamal: ha sedar pon..da tu tak reti2 nk berubah?

kamal: oh..bkn aku tak nak berubah..tp susah doe...

kamal: mmg la susah tp ko kne la kuatkan ati utk berubah..

kamal: aku rase aku da ckup kuat da..tp stil gagal..mebi aku mmg ditakdirkan jd mcm ni smpai bile2..

kamal: kalo ko blom berubah maknenye ko tak ckup kuat lg la. kamon la jgn guna alasan takdir la.

kamal: ok2 aku tau aku kne cuba lg kuat. pasni aku mesti berubah.

kamal: cakap je tak guna la. i dont need promises, i need results.

kamal: .......

3 comments:

  1. bermonolog dalaman plak kau

    kalo org laen bace boleh anggap kau giler

    ReplyDelete
  2. itu mcm perbualan antara wani n kamal je bukan kamal n kamal hahaha

    ReplyDelete